Μην ντρέπεσαι να γράφεις αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Achtung! Achtung! ΚΑΙ κερατάς ΚΑΙ δαρμένος.

Επανήλθε δριμύτερος ο Σόιμπλε με νέο τελεσίγραφο: Μέχρι 1η Μαρτίου να ψηφιστούν οι νόμοι "γιατί χάνει την υπομονή του". Έτσι είπε ο δικατορίσκος…
Και εμείς – όταν λέω «εμείς» εννοώ τους «ηγέτες» - καθόμαστε και τον ακούμε. Ούτε που σαλεύουμε. Ούτε που αρθρώνουμε κουβέντα. Πειθήνια στρατιωτάκια.

Άκου, λοιπόν, Σόϊμπλε και σημείωσέ τα καλά στο μυαλό σου (θα σου χρειαστούν στο άμεσο μέλλον για την «υπεράσπισή» σου στα δικαστήρια) :


ACHTUNG! ACHTUNG!
Η Ελλάδα λεηλατήθηκε από τους προγόνους σου. Επέβαλαν – μαζί με τους ιταλούς – ένα αναγκαστικό δάνειο (το γνωστό ΚΑΤΟΧΙΚΟ) ύψους 3,5 δισ. Δολαρίων, για το οποίο, ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει την υποχρέωση της γερμανίας να πληρώσει αυτό το χρέος. Μετά το τέλος του πολέμου επιδικάστηκαν στην Ελλάδα 7,1 δισ. Δολάρια (οι απαιτήσεις μας ήταν 14 δισ.). Η Ιταλία πλήρωσε το μερίδιό της, όχι όμως και η χώρα σου. Το κατάλαβες;
Σημείωσε και τα παρακάτω Σόϊμπλε :

ACHTUNG! ACHTUNG!
Ιούνιος 2011 : ο γερμανός ιστορικός Δρ. Άλμπερτ Ριτσλ συμβούλευσε τους γερμανούς να ακολουθήσουν μια πιο μετριοπαθή πολιτική, γιατί ενδέχεται να βρεθεί (η γερμανία) αντιμέτωπη με δικαιολογημένες απαιτήσεις για πολεμικές επανορθώσεις του Β’ Παγκοσμίου πολέμου (“Der Spiegel”, 21-6-2011)

ACHTUNG! ACHTUNG!
Ιούλιος 2011 : ο οικονομολόγος σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Ζακ Ντελπλά είπε ότι, οι οφειλές της γερμανίας στην Ελλάδα για τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο είναι 575 δισ. Δολάρια (“Les Echos”, 2-7-2011)

ACHTUNG! ACHTUNG!
Διεθνής Ερυθρός Σταυρός : Τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα, άμεσο αποτέλεσμα της λεηλασίας και της κατοχής των προγόνων σου.
Μάλιστα, ένας άλλος δικτάτορας (Μουσολίνι), απευθυνόμενος στον δικό του υπουργό εξωτερικών κόμη Τσιάνο, είχε πει : «Οι γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους»

Γι’ αυτό λοιπόν Σόϊ-μπλε… ACHTUNG! ACHTUNG!


Ή, ΚΑΛΥΤΕΡΑ


Και…μέχρι την 1η Μαρτίου φρόντισε να συμμορφωθείς και να μιλάς πιο όμορφα και πιο πολιτισμένα (μάθε και τι ακριβώς σημαίνει η λέξη…) για την Ελλάδα, η οποία, σημείωσέ το αυτό, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γερμανία. Άντε, γιατί ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ.

Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, 22/2/2012

Επισκεπτες

copyright ©: Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile" , Άρης Νόμπελης, "Προφίλ της πόλης" επικοινωνία : arisnobelis_profil@yahoo.gr