Μην ντρέπεσαι να γράφεις αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου"

πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Χαλάνδρι 20-2-2012

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Μήνες τώρα γινόμαστε μάρτυρες ενός εθνικού εγκλήματος και θύματα κλεφτών μισθών, συντάξεων και αξιοπρέπειας.
Είναι σαφές πλέον ότι, δεν ταυτίζεται η εξαθλίωση των πολιτών με τη χρεοκοπία της χώρας. Και είναι επίσης σαφές ότι, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατό να κατηγορείται το σύνολο του πληθυσμού για ανοικοκυροσύνη, κλοπή και εκμετάλλευση των ευρωπαίων, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι δανειστές – τοκογλύφοι.
Προφανώς, για κάποιους Ελλάδα είναι οι τράπεζες και οι τραπεζίτες (οι οποίοι έχουν πάρει τουλάχιστον 4 φορές τα μετοχικά τους κεφάλαια από αυτή και την προηγούμενη κυβέρνηση), οι μεγαλοεργολάβοι και το μεγάλο κεφάλαιο.
Έτσι, ο μέσος έλληνας ζει μέρες Κατοχής, η ζωή του νέου έχει καταστραφεί, ενώ, απ’ όπου κι αν περάσει κάποιος συναντάει αραχνιασμένες βιτρίνες κλειστών καταστημάτων και επιγραφές «Ενοικιάζεται» ή «Πωλείται».
Με το ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ «Χρεοκοπία ή Μνημόνιο» που πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας, προσπαθούν οι απατεώνες της ντόπιας και της ξένης ελίτ να κάμψουν το  ηθικό των Ελλήνων και να καταργήσουν κάθε υπόλειμμα οικονομικής και εθνικής κυριαρχίας, μετατρέποντάς μας σε μια αποικία του ευρωπαϊκού (ή γερμανικού) νότου.
Και δεν σταματούν εκεί οι εθελόδουλοι ΔΗΘΕΝ «ηγέτες» του χρεοκοπημένου πολιτικού μας συστήματος. Τρομοκρατούν με ΨΕΜΑΤΑ το λαό, επικαλούμενοι την έξοδο από το ευρώ, τα άδεια ράφια (έλλειψη αγαθών) και τη μη καταβολή μισθών και συντάξεων αν δεν υπακούσουμε στο νεοφιλελεύθερο κολαστήριο – μνημόνιο του νεοαποικιακού καθεστώτος.

Αυτό το πρωτόγνωρο ΟΡΓΙΟ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΑΣ και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ λέει και ΑΠΕΙΛΕΙ, λοιπόν, ότι, θα βγει η Ελλάδα από το ευρώ!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΨΕΜΑ :
Η συνθήκη της Ε.Ε. ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ότι χώρα-μέλος μπορεί να εκδιωχθεί ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ από την Ευρωζώνη. Για να γίνει αυτό, απαιτείται μια ιδιαίτερα μακροχρόνια διαδικασία με αμφίβολη ισχύ, σύμφωνα με νομικούς της Ε.Ε.

Και η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ συνεχίζεται : «Αν δεν πάρουμε την επόμενη δόση, δε θα έχουμε χρήματα για την πληρωμή μισθών και συντάξεων, θα κηρυχθεί πτώχευση κ.λπ. κ.λπ.»!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΨΕΜΑ:
Τα έσοδα του κράτους αρκούν να καλύψουν τις ανάγκες αυτές και για κοινωνική πολιτική. Συγκεκριμένα, το πρωτογενές αποτέλεσμα του κράτους κατά το 2ο 6μηνο του 2011 ήταν θετικό, καθώς υπήρξε πλεόνασμα 831 εκατομμύρια ευρώ! Την ίδια στιγμή, το «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» προβλέπει για το 2012 πρωτογενές έλλειμμα μόλις 624 εκατ. Ευρώ, δηλαδή μέγεθος που εύκολα καλύπτεται!

Ας αφήσουν, λοιπόν, τα ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ και ας ξεκινήσουν άμεσα τις Δημοκρατικές διαδικασίες που θα οδηγήσουν τη χώρα σε μια ομαλή έξοδο από το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
 
Η Συντακτική Ομάδα της «πρΟΤΑσης»
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Επισκεπτες

copyright ©: Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile" , Άρης Νόμπελης, "Προφίλ της πόλης" επικοινωνία : arisnobelis_profil@yahoo.gr