Μην ντρέπεσαι να γράφεις αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Για τον Δώρο Γεωργιάδη ρε γ...ο!!!







 Οι... παλιοσειρές γνωρίζουν φυσικά τον αξεπέραστο κύπριο τραγουδιστή με την αισθαντική φωνή Δώρο Γεωργιάδη. Ισως οι περισσότεροι έχουν λησμονήσει την ασύλληπτη περιπέτειά του με τη δικαιοσύνη, η οποία τον οδήγησε μέχρι και στη φυλακή για 13 ολόκληρους μήνες.
Ο Δώρος Γεωργιάδης συκοφαντήθηκε, λοιδωρήθηκε, διασύρθηκε και διαπομπεύτηκε όσο κανείς. Σε εκπομπή υψηλής τηλεθέασης στην Ελλάδα μόνο στο εκτελεστικό απόσπασμα δεν τον έστησαν!!!
Η γυναίκα του και τα δυο παιδιά του είχαν να αντιμετωπίσουν για χρόνια τη λάσπη, τη βρωμιά και τη δυσωδία της ελεεινής δημοσιογραφίας που έχει αντιστρέψει το τεκμήριο της αθωότητας: "Είσαι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου"!
Υστερα από απίστευτους εξευτελισμούς και ατέλειωτα δικαστήρια ο νικητής του Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης του 1972 ΑΘΩΩΘΗΚΕ!!! Οσοι διαβάζουν τα μονόστηλα των εφημερίδων, γιατί εκεί κάπου διάβαζες την είδηση, ενημερώθηκαν ότι οι τηλεοπτικές εκπομπές-σκουπίδια και τα βιτριολικά σχόλια των εφημερίδων αποδείχθηκαν φούμαρα.
Γιατί θυμήθηκα τον αγαπημένο μου ερμηνευτή τού "Αν ήμουν πλούσιος"; Διότι το τοπικό κατεστημένο και τα σιχαμερά πλοκάμια του αποπειράθηκαν να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή μου. Βεβαίως όποιος έχει... καρύδια γράφει επωνύμως όπως κι εγώ και δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του. Επίσης, δεν διαλέγει στόχους αλλά αναδεικνύει όλα τα θέματα με οσμή σκανδάλου. Ακόμη, οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες του, γιατί ειδάλλως γίνεται περίγελως.
Α, και μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τους καλούς μου φίλους που ευαισθητοποιούνται επιλεκτικά και αγανακτούν άμα αφήσεις κανένα υπονούμενο γι' αυτούς αλλά όταν διαβάζουν ότι είσαι άτιμος, ανεπάγγελτος, φοροφυγάς, διαπλεκόμενος, κυνηγημένος από τις αρχές, συγγενής του... Αρτέμη Μάτσα (!!!) παραμένουν παγερά αδιάφοροι.
Τώρα, λοιπόν, που πλησιάζει η ώρα της κρίσεως και θα γελάσει κάθε πικραμένος, θα δούμε ποιος έχει "νευράκια" και ποιος χρειάζεται... ξύδι.
Η νίκη μου απέναντι στα σκουπίδια είναι αφιερωμένη σε σένα, Δώρο Γεωργιάδη!
Άρης Νόμπελης 

Επισκεπτες

copyright ©: Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile" , Άρης Νόμπελης, "Προφίλ της πόλης" επικοινωνία : arisnobelis_profil@yahoo.gr