Μην ντρέπεσαι να γράφεις αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Επίτιμος δημότης Χαλανδρίου ο μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ. Ιερώνυμος!





Τον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας σκέφτεται να τιμήσει η διοίκηση του δήμου μας, φέρνοντας πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης σχετική απόφαση.
Ο κκ. Ιερώνυμος αναμένεται να παρευρεθεί στα εγκαίνια του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου μας που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 17 Ιουνίου. Ασφαλώς αποτελεί την καλύτερη επιλογή η πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, αφού από την πρώτη στιγμή που κατέλαβε το ανώτατο αξίωμα στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία με διακριτικότητα και μακριά από τις κάμερες επιτελεί ένα πραγματικά θεάρεστο φιλανθρωπικό πρόγραμμα, ενώ μόλις πρόσφατα ανακοίνωσε ότι μπορεί να έρθει σε συμφωνία με την πολιτεία για την αξιοποίηση υπέρ του κράτους της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Εν τω μεταξύ, το περασμένο Σάββατο ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας κατέκλυσαν το μέρος μπροστά στην παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία, παραδίνοντας στους υπεύθυνους του δήμου μας τρόφιμα και χαρτικά είδη για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου. Η συγκέντρωση των προϊόντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι περαστικοί, οδηγοί και πεζοί, ενημερώθηκαν από σχετικό φυλλάδιο για το πώς κι αυτοί μπορούν να συνεισφέρουν.

Επισκεπτες

copyright ©: Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile" , Άρης Νόμπελης, "Προφίλ της πόλης" επικοινωνία : arisnobelis_profil@yahoo.gr