Μην ντρέπεσαι να γράφεις αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ο Θωμάς και ο Θωμάς...









Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνομαι δέκτης εύλογων αποριών από ψηφοφόρους και φίλους μου, οι οποίες συνοψίζονται γενικά στις παρακάτω γραμμές:

"Ο Θωμάς εγκατέλειψε τον Παττακό και ανακοινώνει συνδυασμό;"

"Ο Παττακός υποστηρίζει μυστικά τον Γιώργο Θωμά ή μήπως βρίσκεται και από πίσω από το εγχείρημα του Θωμά;"

"Ο Θωμάς που κατεβαίνει για δήμαρχος δεν είναι πνευμονολόγος;"

"Ο Θωμάς που κάνει συγκέντρωση στο Κέντρο Νεότητας την ερχόμενη Τετάρτη ήταν γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού και κατόπιν άνοιξε ιατρείο στο Κάτω Χαλάνδρι;"

"Ο Θωμάς Βαρδουλάκης δεν μένει στο Κάτω Χαλάνδρι αλλά είναι Πολυδροσιώτης;"

"Ο Γιώργος Θωμάς είναι μπροστινός του Θωμά Βαρδουλάκη που θέλει να πάει για δήμαρχος;"

Επειδή βαρέθηκα να απαντάω στις καθημερινές αναζητήσεις των συμπολιτών μου και λόγω του ότι το εθνικό σπορ στο Χαλάνδρι είναι το κουτσομπολιό, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα για να μην μπερδεύεστε. Γιατί στο τέλος οι χαλανδραίοι ΑΕΚτσήδες-άκου τα, Νίκο,-θα ψάχνουν στο παραβάν να βρουν το ψηφοδέλτιο του... Θωμά Μαύρου και οι πιστοί στις εκκλησίες θα αναζητούν τον... άπιστο Θωμά!!!

Ο Γιώργος Θωμάς, γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού επί Μελίνας Μερκούρη, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, διαμένει στο Πολύδροσο και δεν έχει ασχοληθεί ξανά με τα κοινά στην πόλη μας.

Ο Θωμάς Βαρδουλάκης είναι γιατρός-πνευμονολόγος, Κατωχαλανδραίος, πρώτος στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Παττακού στην προηγούμενη αυτοδιοικητική αναμέτρηση, γενικός γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου μέχρι σήμερα και... πιστός στον επικεφαλής του συνδυασμού που τον ανέδειξε, ο οποίος δεν έχει δηλώσει ακόμη τι θα πράξει και, σύμφωνα με πληροφορίες, το σκέφτεται.

Και εγώ από την πλευρά μου τους καλημερίζω και τους δύο λέγοντας: "Καλημέρα Γιώργο, Θωμά" και προσέξτε το... κόμμα (της στίξης) που αποτελεί την ειδοποιό διαφορά.
Ελπίζω να σας κατατόπισα...
ΑΡΗΣ ΝΟΜΠΕΛΗΣ




Επισκεπτες

copyright ©: Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile" , Άρης Νόμπελης, "Προφίλ της πόλης" επικοινωνία : arisnobelis_profil@yahoo.gr