Μην ντρέπεσαι να γράφεις αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του μπλογκ μας, οι οποίες δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση, γνωστοί επιστήμονες, άνθρωποι του πολιτισμού και ισχυροί παράγοντες της πόλης μας, μέσα σε απόλυτη και επιβεβλημένη μυστικότητα, έχουν ήδη δημιουργήσει μια δραστήρια κίνηση πολιτών με πολιτικά χαρακτηριστικά, η οποία μπορεί να ανατρέψει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και να γίνει ιδιαιτέρως ελκυστική στους συμπολίτες μας.


Η πρώτη ενέργεια που αναμένεται την εβδομάδα που μας έρχεται είναι η ανακοίνωση του ονόματος, του εμβλήματος και του βασικού συνθήματος της νέας δημοτικής κίνησης που θα παραπέμπει σε... επανάσταση!!! Οπως ενημερωθήκαμε από πηγή μας που βρίσκεται μέσα στο κέντρο των εξελίξεων, η κίνηση αυτή δεν είναι απολύτως εξακριβωμένο αν θα συμμετάσχει ως συνδυασμός στις επερχόμενες εκλογές, αλλά σίγουρα θα συμπλεύσει με δυνάμεις που βρίσκονται απέναντι στη σημερινή διοίκηση του δήμου μας, την οποία οι πρωταγωνιστές του εγχειρήματος θεωρούν τραγικά ανεπαρκή και ζημιογόνα για την πόλη μας!
Ορισμένα από τα ονόματα των συμμετεχόντων αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση και είναι χαρακτηριστικό πως οι συναντήσεις πραγματοποιούνταν με τέτοιες προφυλάξεις που ουδείς αντιλήφθηκε το παραμικρό.
Το πρώτο δελτίο Τύπου-διακήρυξη υπολογίζεται πως θα φθάσει στα τοπικά μέσα την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη και θα αναλύει διεξοδικά τους λόγους εμφάνισής της στο πολιτικό προσκήνιο.

Επισκεπτες

copyright ©: Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile" , Άρης Νόμπελης, "Προφίλ της πόλης" επικοινωνία : arisnobelis_profil@yahoo.gr