Μην ντρέπεσαι να γράφεις αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ενημέρωση από την "πρΟΤΑση εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου"


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
___________________________
 
pr_ota_si@yahoo.gr
Χαλάνδρι 30-11-2011
 
Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η
 
Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι
 
Η ολοκληρωτική ΑΠΑΞΙΩΣΗ και ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ των δημοσίων υπαλλήλων από το ελληνικό κράτος (;) συνεχίζεται με την εφαρμογή – πλέον – του ΕΝΙΑΙΟΥ (για ποιους άραγε;) μισθολογίου – ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΟΥ. Έτσι, όλοι οι συνάδελφοι θα δουν μια καινούρια μισθοδοσία, «απαλλαγμένη» από το…βάρος «απαράδεκτων» αποδοχών που αφορούν στις σπουδές τους, στα χρόνια προϋπηρεσίας τους, στην απόδοσή τους, και, γενικά, σε οτιδήποτε τους καθιστά ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ.
Και η επέλαση των βαρβάρων, ελλήνων και ξένων, συνεχίζεται…
Με καθημερινές «εμπνεύσεις» και ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΕΣ πολιτικές, ο…διεθνής ΘΙΑΣΟΣ συγκυβέρνησης Πασοκ-ΝΔ-Λαος-Βερολίνο-Βρυξέλλες απειλεί πλέον ανοιχτά την κοινωνική συνοχή και οδηγεί μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού στην απόγνωση και την κατάντια.
Απέναντι σε αυτή την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, οι συνδικαλιστές θα πρέπει, έστω και τώρα, ΑΜΕΣΑ, να προτείνουν νέους τρόπους αντίδρασης των εργαζομένων απέναντι στον ΕΧΘΡΟ. Γιατί, είναι σίγουρο ότι, σπασμωδικές κινήσεις με τη μορφή σποραδικών 24ωρων ή 48ωρων απεργιών ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ πουθενά. Αν δεν μπορούν, καλό θα είναι να παραιτηθούν των αξιωμάτων, των αμοιβών και των (όποιων, για κάποιους..) ευεργετημάτων τους.
 
πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Επισκεπτες

copyright ©: Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile" , Άρης Νόμπελης, "Προφίλ της πόλης" επικοινωνία : arisnobelis_profil@yahoo.gr