Μην ντρέπεσαι να γράφεις αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Σκληρή αντιπαράθεση εμπόρων και φιλόζωων για το παζάρι της Χαϊμαντά

Μια κόντρα που αρχικά φαινόταν ότι θα έβαινε προς εκτόνωση, καταλήγει τελικώς σε ευθεία αντιπαράθεση. Αναφερόμαστε στο θέμα που έχει προκύψει με το παζάρι του συλλόγου φίλων των ζώων που λάμβανε χώρα στην οδό Χαϊμαντά και το οποίο έχει προκαλέσει την αντίδραση καταστηματαρχών του συγκεκριμένου δρόμου.
Οι διοργανωτές του εν λόγω παζαριού επιμένουν ότι με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν τα απαραίτητα οικονομικά μέσα για να ανταποκριθούν στη σοβαρή κρίση, συνεχίζοντας τη φιλοζωική τους δράση, ενώ, προσθέτουν, δεν έχουν άλλους τρόπους για να βρουν τους αναγκαίους πόρους που είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία των αδέσποτων ζώων που συντηρούν.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας, κ. Γ. Ασημακόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, δεν αρνήθηκε ότι αρκετοί μαγαζάτορες έχουν προβεί στη συλλογή υπογραφών για την απομάκρυνση του παζαριού, αφού τα χρήματα που δίνονται εκεί επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται και μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, για το θέμα έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αγγελής, που φαίνεται να συμμερίζεται την αγωνία των εμπόρων. Ο κ. Ασημακόπουλος δεν θα ήταν αντίθετος στη λειτουργία του παζαριού σε διαφορετικό όμως χώρο και αντιλαμβάνεται πλήρως την ανησυχία των συναδέλφων του, επειδή στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η αγορά το παραμικρό μπορεί να επιτείνει τον πανικό των εμπόρων για την αναδουλειά τους.

Επισκεπτες

copyright ©: Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile" , Άρης Νόμπελης, "Προφίλ της πόλης" επικοινωνία : arisnobelis_profil@yahoo.gr