Μην ντρέπεσαι να γράφεις αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Με πρόφαση το τσιγάρο...

Την εμπάθεια όσων μισούν τους επιτυχημένους (δηλαδή, δυστυχώς, ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού) φαίνεται ότι πληρώνει η γνωστή χαλανδραία αρχιτέκτονας κυρία Κάτια Ρόκα.
Η κυρία Ρόκα, με εμπειρία και παραστάσεις από το εξωτερικό και ιδιαιτέρως το Παρίσι, διατηρεί μια πανέμορφη καφετέρια στην οδό Πέλλης, δίπλα στον κινηματογράφο «Αίγλη». Η πρωτότυπη διακόσμηση του καταστήματος, η οποία το διαμορφώνει ελκυστικό στους θαμώνες κάθε ηλικίας, αποτελεί τη δικιά της ξεχωριστή πινελιά, όπως αυτή δημιουργήθηκε από τη χρόνια ενασχόλησή της με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι οι κάτοικοι της περιοχής της Τούφας αλλά και ολόκληρου του Χαλανδρίου αγκάλιασαν το «ART NOUVEAU» από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του.
Ομως, το τελευταίο χρονικό διάστημα το εν λόγω κατάστημα δέχεται συνεχώς τις «επισκέψεις» της δημοτικής αστυνομίας, προκειμένου να ελεγχθεί ο χώρος για το αν τηρείται η απαγόρευση του καπνίσματος.
Βεβαίως οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας ασκούν όπως πρέπει τα καθήκοντά τους, αλλά προκαλεί εύλογες απορίες το γεγονός ότι οι καταγγελίες ειδικά για το «ART NOUVEAU» γίνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση.
Εμείς, πάντως, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το επισκεφθείτε και να αγνοήσετε τις κακόβουλες καταγγελίες. Ξέρετε τι λένε για τους κακούς γείτονες…

Επισκεπτες

copyright ©: Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile" , Άρης Νόμπελης, "Προφίλ της πόλης" επικοινωνία : arisnobelis_profil@yahoo.gr