Μην ντρέπεσαι να γράφεις αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

“Πύρρειος νίκη” για τον Γ.Σ. Χαλανδρίου


Για την 3η αγωνιστικής της β΄ φάσης της Γ΄ Ε.Σ.ΠΑ.Α.Α. γυναικών, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου πέτυχε δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 2-3 (18-25, 25-19, 25-23, 23-25, 13-15) σετ επί του Γ.Σ. Γλυκών Νερών.
Με εξαίρεση το πρώτο σετ όπου η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την υπεροχή, ο αγώνας χαρακτηρίστηκε απ' την έντονη εναλλαγή συναισθημάτων καθ' όλη του τη διάρκεια.
Ο Γ.Σ. Γλυκών Νερών ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός επιθετικά στο δεύτερο σετ και κατάφερε να κερδίσει, ενώ στο τρίτο σετ ανέτρεψε το εις βάρος του 16-20, σε 23-20 και παρά την ισοφάριση απ' τη φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να φανεί πιο ψύχραιμος. Στο τέταρτο σετ ο Γ.Σ. Χαλανδρίου είχε ένα σταθερό προβάδισμα 1-2 πόντων και κατάφερε να οδηγήσει τον αγώνα στο tie-break, εκμεταλλευόμενος και ορισμένα καθοριστικά λάθη της γηπεδούχου ομάδας στις τελευταίες φάσεις.
Στο tie-break, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου προηγήθηκε με 1-4 και μετά ο Γ.Σ. Γλυκών Νερών έκανε την ανατροπή και γύρισε το σετ σε 9-4 και 12- 7. Όμως η ψυχραιμία και η εμπειρία του Γ.Σ. Χαλανδρίου έφερε ανατροπή σε 12-12, μετά ο Γ.Σ. Γλυκών Νερών πήρε την αλλαγή για να καταφέρει στο τέλος η φιλοξενούμενη ομάδα να φύγει με τους δύο πολύτιμους βαθμούς.
Η γηπεδούχος ομάδα με το βαθμό που κέρδισε αλλά και τη γενικότερη αγωνιστική της παρουσία στο συγκεκριμένο αγώνα έδειξε ότι δεν τα χει παρατήσει και ότι με ανάλογες εμφανίσεις θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές της για άνοδο. Ο Γ.Σ. Χαλανδρίου απ'
την άλλη πήρε τη νίκη και παρέμεινε πρώτος στη βαθμολογία, και οπωσδήποτε η εμπειρία απ' το συγκεκριμένο αγώνα θα φανεί πολύτιμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


 Ο επόμενος αγώνας για το Γ.Σ. Χαλανδρίου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου, στις 21:45, στο κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου “Ν. Πέρκιζας”, με αντίπαλο την Α.Ε. Αμπελοκήπων και με νίκη ενδεχομένως να κλειδώσει την άνοδο.

Γ.Σ. Χαλανδρίου (Γερονίκος) :
Χονδρού, Μπαϊράμι, Καρβέλα, Καραχάλιου, Λατίνου, Κοκκίνη, Μαρδάκη (λίμπερο), Ντόλια, Ένεμαρκ, Ανδριτσογιάννη (λίμπερο), Γαρουφάλη, Κουναλάκη.

Επισκεπτες

copyright ©: Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile" , Άρης Νόμπελης, "Προφίλ της πόλης" επικοινωνία : arisnobelis_profil@yahoo.gr