Μην ντρέπεσαι να γράφεις αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Εξελίξεις σε κραυγαλέα περίπτωση απάτης σπείρας με πλοκάμια σε όλη την Ελλάδα!




Για τις 15 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους έχει οριστεί η πρώτη δίκη σε έναν μαραθώνιο δικαστικό αγώνα για μια απίστευτη υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο πριν από λίγο καιρό και αφορούσε στην υπόθεση τετραπληγικού-ο οποίος απεβίωσε εν έτει 2008- και ο αδερφός του διαπίστωσε έκπληκτος ότι σε βάρος του πρώτου είχε στηθεί μια κολοσσιαία κομπίνα που περιλάμβανε δημόσιους λειτουργούς σε ολόκληρη τη χώρα!!!
Πιο συγκεκριμένα, ο Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου καλείται, με κατηγορητήριο της Εισαγγελίας Λαμίας, να δικαστεί για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και ψευδή υπεύθυνη δήλωση. Εν συντομία ο εν λόγω κατηγορούμενος στις 18-6-2008, 15 ημέρες μετά τον θάνατο του Π. Λ. (τα στοιχεία υπάρχουν διαθέσιμα στους συντάκτες του μπλογκ), μεταβίβασε ως δήθεν πληρεξούσιός του τρία ακίνητα ιδιοκτησίας του εκλιπόντος τετραπληγικού στην εταιρεία ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ Α.Ε., οικογενειακών συμφερόντων του κατηγορούμενου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του profiltispolis ακολουθούν βαριές κακουργηματικές διώξεις από την Εισαγγελία Αθηνών, οι οποίες θα αφορούν σε πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας.
Εμείς θα παρακολουθούμε στενά αυτή τη σοβαρότατη υπόθεση και θα σας ενημερώνουμε άμεσα.

Επισκεπτες

copyright ©: Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile" , Άρης Νόμπελης, "Προφίλ της πόλης" επικοινωνία : arisnobelis_profil@yahoo.gr