Μην ντρέπεσαι να γράφεις αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ...






Θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες του μπλογκ και πιθανούς συνεργάτες μου στο μέλλον πως αν δεν τους αφήνει ο Πατερούλης να έρθουν σε επαφή μαζί μου, μπορούν να το κάνουν πιο ευγενικά από το να μην απαντάνε στα ηλεκτρονικά μηνύματα, να μην σηκώνουν τα κινητά ή να παίρνουν με απόκρυψη και να το κλείνουν μόλις ακούσουν τη φωνή μου.
Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να διαδίδουν σαν τους αντιδημάρχους Γάμων ότι "αυτό το παιδί είναι παλαβό" ή να διαδίδουν γελοιότητες πως με έχει προσλάβει ο... Θωμάς με 2000 ευρώ (την ημέρα)...
Επίσης, στοιχειώδης ευγένεια επιβάλλει σε κάποιους που σου έπλεξαν το εγκώμιο στο παρελθόν με αγιογραφίες να τους παίρνεις ένα τηλέφωνο, να τους αραδιάζεις μια κάπως πειστική δικαιολογία και να μη συμμετέχεις στο εγχείρημα αν δεν το επιθυμείς. Φυσικά, το εγχείρημα θα πετύχει και χωρίς εσάς, ενώ το δικό σας έχει ημερομηνία λήξης τη 18η του Μάη, αλλά αυτή είναι δικιά σας επιλογή.
Ενας άλλος τρόπος να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας είναι να παροτρύνετε την κυβέρνηση να απολύσει τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, να ειρωνεύεστε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου επειδή δίνει τον λόγο στην αντιπολίτευση και κατόπιν να πηγαίνετε για καφέ με την αντιπολίτευση. Αυτό θα πει πολιτικό ήθος...
Αυτούς τους ανθρώπους επιλέξατε να συναναστρέφεστε, μαγκιά σας και καουμποϊλίκι σας και όλους θα μας κρίνουν τελικά οι Χαλανδραίοι. Αλλωστε, όπως διαδίδουν οι αντιδήμαρχοι Γάμων, θα κάνετε περίπατο (στη Ρεματιά, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα της ανάρτησης).
Ευχαριστώ για την ευγνωμοσύνη σας,
ΑΡΗΣ ΝΟΜΠΕΛΗΣ, ένας μαλάκας που νομίζετε ότι τρώει κουτόχορτο

Επισκεπτες

copyright ©: Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile" , Άρης Νόμπελης, "Προφίλ της πόλης" επικοινωνία : arisnobelis_profil@yahoo.gr