Μην ντρέπεσαι να γράφεις αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ο χαλανδραίος Πολυδροσιώτης Κώστας Γλύστρας παρουσιάζει αύριο το βιβλίο του "Νεπάλ-Θιβέτ" στο Public









Πολυτελής έκδοση, διαστάσεων 17Χ24 εκ., με 544 πολύχρωμες σελίδες, 2070 έγχρωμες εικόνες και εικονίδια, σε ποιοτικό χαρτί είναι τα σπάνια χαρακτηριστικά του εντυπωσιακού βιβλίου του συμπολίτη μας, καθηγητή ΤΕΙ, Κώστα Γλύστρα, με τον εύγλωττο τίτλο: "Νεπάλ-Θιβέτ, Το πέρασμα των Ιμαλαϊων-Στα μονοπάτια των Θεών", το οποίο θα παρουσιαστεί σήμερα στο Public του Συντάγματος στις 19.00.
Το πολύτιμο βιβλίο είναι "υβριδικής" δομής, δηλαδή οδοιπορικό, λεύκωμα, τουριστικός οδηγός, γεωγραφικό, ιστορικό, λαογραφικό, θρησκειολογικό σχετικά με τον βουδισμό και τον ινδουισμό κ.λπ., καλύπτοντας πληροφοριακά, αρχιτεκτονικά και θρησκειολογικά την πλειοψηφία των ασιατικών χωρών.
Το βιβλίο του κ. Γλύστρα δεν απευθύνεται μόνο στους ενδιαφερόμενους για τις μαγευτικές χώρες του ΝΕΠΑΛ (ινδουιστικό) και του Θιβέτ (βουδιστικό), αλλά αποτελεί πολύτιμο βοήθημα και για όσους διψούν να εμβαθύνουν στη θρησκειολογία, τη φιλοσοφία, τον τρόπο σκέψης, τα έθιμα, τα φεστιβάλ και τη ζωή των λαών κάθε ινδουιστικής ή βουδιστικής χώρας, με αναφορές που δεν βρίσκει κανείς στη συνήθη βιβλιογραφία. Με τη γλαφυρότητα, τη ζωντάνια, την πληρότητα και την αισθητική του απευθύνεται στους πάντες (ταξιδευτές της δράσης ή της φαντασίας), όντας κατάλληλο και ως δώρο, κατά την άποψη των ενθουσιασμένων αναγνωστών του.

Επισκεπτες

copyright ©: Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile" , Άρης Νόμπελης, "Προφίλ της πόλης" επικοινωνία : arisnobelis_profil@yahoo.gr